7
Mayıs
2024
Salı
ADANA

Adanalı 'İnternet Muhtar' yeniden aday

Adana’da muhtar adayı Enver Çimeliler, kurduğu internet siteleriyle yerel seçim çalışmalarına hız verdi.

Başta dönemin ABD Başkanı Bill Clinton olmak üzere 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ve siyasi parti liderleri ile işadamlarına gönderdiği e-mail’lerle adı "internet muhtara" çıkan Enver Çimeliler, 5 yıldır muhtarlık görevini yürüttüğü Toros Mahallesi Muhtarlığı’na yeniden aday oldu.

150 bin nüfuslu mahalleyi boynuna astığı pankartla yaya dolaşıp, hoparlörle vaatlerde bulunarak seçim çalışmalarına başlayan Enver Çimeliler, internette "www.envercimeliler.com" ve "www.ecimeliler.8m.net" adlı web sayfalarıyla da seçmenlere ulaşarak oy istiyor.

İnternet sitesinde özgeçmişi, hizmetleri, sosyal aktiviteleri hakkında bilgi veren Çimeliler, Bill Clinton’un mesajına ve 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ile birlikte çektirdiği fotoğraflara da sitesinde yer veriyor.

Sitesinde, yılların birikimi olan siyasi geçmişi ve devlet deneyimiyle tuttuğunu koparacak bir yapıya sahip kişiliğiyle birçok sorunun üstesinden geleceğine inandığını ifade eden Çimeliler, "5 yıllık muhtarlık dönemimde yaptıklarımla, 28 Mart 2004 Pazar günü yapılacak olan muhtarlık seçiminde 7’den 70’e hizmet için oylarınıza yeniden talibim. Geçmişte yaptığım hizmetler yeni dönemde yapacağım hizmetlerin teminatıdır" dedi.

ADANA-(İHA)
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2003 Salı 00:00:14
Güncelleme :14 Ocak 2004 Çarşamba 11:14:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
alpersezai IP: 85.108.247.xxx Tarih : 1.10.2006 21:48:12
sayın muhtar adayımız seni bu secimlerde mutlaka görmek istiyoruz senin gibi bir muhtar daha gelmemistir ve gelmezde bu secimlerde seni sonsuza dek destekleyecegim adana seninle gurur duyuyor