3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Adanalılar güreşe doyacak

Güreş Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan Yıldızlar 1. Lig Güreş Müsabakaları Adana'da yapılacak.

20 Aralık Cumartesi günü Menderes Spor Salonu'nda gerçekleşecek müsabakalarda; Adana İsmet Atlı Güreş Eğitim Merkezi, Kahramanmaraş Güreş Eğitim Merkezi, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Ankara Yaşar Doğu Güreş Eğitim Merkezi takımları karşılaşacak.

İsmet Atlı Güreş Eğitim Merkezi Genel Koordinatörü Cesim Doğan, final grubuna kalmak için yaptıkları 3 maçın neticesinde büyük ölçüde finale kalmayı başardıklarını belirterek, "Hocalarımız Murat Adıgüzel ve Kemal Uğur ile güreşçilerimiz müsabakanın önemini biliyorlar. Rehavete kapılmadan güreşlere hazırlanıyorlar" dedi.

Adanalı güreşseverlere müsabakaları kaçırmamalarını tavsiye eden Doğan, "Takımımızda birden fazla Türkiye şampiyonu var. Bunları Adanalılara izletemediğimiz için üzgündük, bu ligler bir fırsat oldu. Burada 4 yıldır üst üste Türkiye şampiyonu olan Aydın Kılıçkaya’yı, geçen yıl hem serbest hem grekoromende Türkiye şampiyonu olan Kemal Mülayim ile Türkiye’de dereceler alan Mevlit Çolak, Süleyman Dönmez, Yusuf Dogantimur, Ahmet Yıldız ve Alican Yaşdal gibi güreşçileri gerçek rakipleri karşısında izleyip büyük keyif alacaklardır. Adanalıların bir şenlik havasında geçecek güreşleri kaçırmamalarını istiyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2008 Perşembe 16:29:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?