1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Adanaspor çıkış maçına hazır

ADANASPOR ÇIKIŞ MAÇINA HAZIR

Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor, deplasmanda oynayacağı Tavşanlı Linyitspor karşılaşması hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Adanaspor Teknik Direktörü Osman Özdemir art arda alınan kötü sonuçların ardından Tavşanlı maçının kazanılması gereken bir maç olduğunu söyledi. İyi savunma yapan bir takıma karşı mücadele edeceklerini hatırlatan Özdemir, "Rakibimiz lig başından bu yana etkili savunma yapan ve iyi konta atağa çıkan bir takım. Biz ise iyi futbol oynayan fakat son haftalarda gol sorunu yaşayan bir ekibiz. Seyir zevki yüksek bir karşılaşma olacağını düşünüyorum. Kazanan taraf olmak istiyoruz" dedi.

Son antrenmanını Kütahya'da yapan Turuncu-Beyazlı takımda moraller yerinde. Takımda cezalı oyuncu bulunmazken sakatlıkları süren Fevzi ve Recep zorlu deplasmanda forma giyemeyecek.

Bu arada maçın oynanacağı Kütahya'daki soğuk hava dikkat çekiyor. Zaman zaman hafif kar yağışı görülürken karşılaşmanın başlama saatinde hava sıcaklığının yaklaşık 3 derece olması bekleniyor.

Kulüp Başkanı Bayram Akgül, basın sözcüsü Bülent Uzel ve futbol şube sorumlusu Hamza Akgül'de Kütahya'ya gittiler.

ADANASPOR ÇIKIŞ MAÇINA HAZIR
ADANASPOR ÇIKIŞ MAÇINA HAZIR
ADANASPOR ÇIKIŞ MAÇINA HAZIR
İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2011 Cumartesi 15:40:05
Güncelleme :26 Şubat 2011 Cumartesi 22:23:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?