4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Adanaspor Erciyes mesaisinde

Bank Asya 1. Lig'de deplasmanda Giresunspor ile berabere kalan Adanaspor, erteleme maçında Çarşamba günü karşılaşacağı Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarına Kayseri'de başladı.

Maçtan sonra Giresun'dan Kayseri'ye giden Adanaspor kafilesi 1 günlük iznin ardından Kayseri'deki Sümer sahasında antrenman yaptı.  Oyuncularından bu maçı ciddiye almalarını isteyen teknik direktör Ekrem Al, Çarşamba günü zorlu bir mücadelenin kendilerini beklediğini belirtti.

Rakiplerinin iyi bir takım olduğunu ve zor bir maç oynayacaklarını söyleyen Al, "İki takım içinde çok önemli bir müsabaka olacak. Sahaya kazanmak için çıkacağız. Hem bu maç hem de evimizde oynayacağımız Karşıyaka maçı büyük önem taşıyor. Özellikle sahada mücadele eden ve koşan takım kazanan taraf olacaktır" dedi.

Bu arada, Giresunspor maçında sakatlanan Habip'in kontrol amaçlı MR'ı çekilirken ayağında stres kırığı bulunan kaleci Tolgahan çalışmaya katılmadı. Habip'in önemli bir sorunu bulunmadığı Tolgahan'ın da maç kadrosunda bulunacağı belirtildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 2 Mart 2009 Pazartesi 19:32:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?