4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Adanaspor evine dönüyor

Adanaspor'da Kartepe kampı sona eriyor. Yaklaşık 30 gün boyunca lig hazırlıklarını Kocaeli Kartepe'de sürdüren Turuncu-beyazlı takım Adana'ya dönüyor.


Kamp çalışmaları kapsamında son olarak Pendikspor ile bir hazırlık maçı oynayacak olan Adanaspor'da hafif sakatlıkları bulunan Emre Aktaş ve Habip çalışmaya katılmadı. Belinde ağrılar bulunan Kaleci Tolgahan'da takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı.


Geçtiğimiz gün Göztepe ile 1-1 berabere kalan Adanaspor'da kadroda yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Şadi'nin penaltı golüne Recep'le cevap veren takımda Teknik Direktör Ekrem Al tüm oyunculara şans verdi. Yeni transfer İzzet'de ilk kez forma giyme şansı yakaladı.


Teknik Direktör Ekrem Al, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ve lige kadar çalışmaların Adana'da devam edeceğini söyledi. Oynanan hazırlık maçlarında tüm futbolculara şans verdiğini belirten deneyimli teknik adam, ''Yeni transferlerimiz takıma çabuk uyum sağladı. Oynadığımız maçlarda eksiklerimizi görme şansımız oldu. Son olarak sağ kanada İzzet'i transfer ettik. Bundan sonra Karşıyaka maçının hazırlıklarını Adana'da sürdüreceğiz. Lige iyi başlangıç yapmak çok önemli. Takım olarak bunun bilincindeyiz''
ifadesini kullandı.

İha
Yayın Tarihi : 12 Ağustos 2009 Çarşamba 15:51:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?