4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Adanaspor ile Pursakspor karşılaştı

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya Belek'te sürdüren Adanaspor, turnuva maçları dışında 3. Lig takımlarından Pursakspor ile hazırlık maçı yaptı. 

Daha çok yeni oyunculara şans veren Teknik Direktör Ekrem Al, bu şekilde yeni futbolcuları takıma adapte etmeye çalışıyor. Sakatlıkları süren Fuad ve Yunus, bu maçta da takımdaki yerlerini alamadı.

Golsüz sona eren maçta, yeni transferlerden orta sahada görev yapan Volkan Glatt etkili oyunuyla dikkat çekti. Turuncu-beyazlı takım, son hazırlık maçını Güngören Belediyespor'la oynayacak.

Adanaspor’un golcü futbolcusu Emre Aktaş, olumsuzlukların geride kaldığını ve ikinci yarıda güzel günler görmek istediklerini söyledi. Taraftarların takıma mutlaka iç saha maçlarında destek vermesi gerektiğini ifade eden Emre Aktaş, "İkinci yarı benim açımdan da farklı olacak. Yeniden goller atarak takıma faydalı olmak istiyorum. Kafa olarak çok rahatladım. Adanasporlu taraftarlar çok farklı bir Emre izleyecek. İlk transfer olduğum zamanki başarı ivmesini yeniden yakalayacağım" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2009 Cuma 19:23:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?