4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Adanaspor Kartal'a bileniyor

Haftayı maç yapmadan geçiren Adanaspor, Pazar günü kendi evinde oynayacağı Kartalspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor.

Çatalan Tesisleri'nde yapılan çalışmada hafif sakatlıkları bulunan Volkan Glatt, Tolgahan ve Fevzi takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı. Teknik Direktör Ekrem Al, yaptığı açıklamada, Kartalspor maçının çok önemli olduğunu belirterek, taraftarın Pazar günü takımı yalnız bırakmamasını istedi.

Takımda her oyuncunun forma giymesi için savaşması gerektiğini ifade eden Al, "Göreve geldiğim günden bu yana koşan ve savaşan bir takım yaratmak istiyorum. Bazı futbolcuların neden forma giymediğini kamuoyu merak edebilir. Mesela Recep ve İlhan yavaş yavaş takıma uyum sağlamaya başladılar. Fuad’ın da sakatlığı tamamen geçti. Yabancı oyuncularımızla sürekli toplantılar yapıyorum. Benim felsefemde her futbolcu sahada çok koşmalı ve mücadele etmelidir. Ancak bu şekilde formayı alırlar" dedi.

Stat konusuna da değinen Ekrem Al, Kayserispor’un maçlarını Adana’da oynamasının zemini olumsuz etkileyeceğini ve bundan hem Adanaspor’un hem de Adana Demirspor’un zarar göreceğini söyledi. 5 Ocak Stadı'nın zemininin haftada 2 maçı kaldırmakta zorlanacağını belirten Al, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Öncelikli olarak Adana takımlarının menfaatleri düşünülmelidir. Cumartesi Kayserispor, Pazar da biz oynayacağız. Şartlar nasıl gelişecek bilmiyoruz. Bir an önce bu konunun çözülmesini istiyoruz."

iha
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2009 Salı 17:17:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?