4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Adanaspor Lige odaklandı

Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor, geçtiğimiz günlerde yaşanan huzursuzlukları unutarak ligi düşünmeye başladı.


İkinci yarı hazırlıklarını günde çift idmanla sürdüren turuncu-beyazlı takımda Kulüp Başkanı Bayram Akgül, futbolcularla bir toplantı yaparak olayları değerlendirdi.
Kamp sonuna kadar Belek’te kalacak olan Akgül, öncelikli olarak teknik direktör ve transfer konularını çözmeyi planlıyor. Önümüzdeki günlerde, takımın bu sezon çalışacağı 5. teknik direktörün isminin kamuoyuna açıklanması bekleniyor.
Sakatlığı devam eden Ersan takımdan ayrı olarak çalışırken, Emre Hızarcı ise idmana katılmadı. Antrenör Ali Asım Balkaya, futbolculara koordinasyon çalışması yaptırırken, antrenmanın son bölümünde ise kanatlardan yapılan ortalara gol çalışması yaptırdı.


Yaşanan olaylar üzerine yöneticiler de takımın Belek kampına katıldı. Asbaşkan Hamza Akgül, Genel Kaptan Osman Sümer ve Basın Sözcüsü Bülent Uzel, Başkan Akgül ile birlikte kampa katıldı.


Yaklaşık 2 sezondur sakatlıklarla boğuşan ve Samsunspor maçında yeniden sahalara dönen Habip Tok, geçmişi unuttuğunu ve bir kez daha sakatlık yaşamak istemediğini söyledi. Zor dönemlerinde Akgül’ün kendisine maddi manevi destek olduğunu belirten Habip, "Başkanıma manevi borcumu oynadığım futbolla ödeyeceğim. Sahalara dönmek ve antrenmanlara katılmak benim için çok önemliydi. Kampı iyi bir şekilde geçirerek lige bomba gibi girmek istiyorum" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2009 Cuma 14:39:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?