3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Adanaspor maçı hazır

Adanaspor, galibiyet parolasıyla sürdürdüğü Güngören Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamlayarak, maç saatini beklemeye başladı.

Güngören Belediyespor'u yenerek iç saha hakimiyetini sürdürmek isteyen turuncu-beyazlı takımda cezalı oyuncu bulunmazken, sakat olan Emrah dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Kulüp Başkanı Bayram Akgül, Adana'da ilk kez gündüz maç oynayacaklarını belirterek, tüm taraftarları maça davet etti. Zor günlerin birlik ve beraberlikle aşılacağını söyleyen Akgül, "Futbolcularımız sahaya çıktıklarında taraftarlarımızın gücünü hissetmeli. Maçın başından itibaren takımı destekleyelim. Adanaspor taraftarının centilmenliğini gösterelim. En önemlisi sahaya yabancı madde atmayalım ve küfretmeyelim. Galibiyet coşkusunu hep birlikte yaşayalım" dedi.

Son idmanda futbolcular ayak tenisi turnuvası yaptılar. 3 gruba ayrılan takımda Ahmet Yıldırım, Kerem ve Emre'nin takımı birinci oldu. Birbirleri ile sürekli şakalaşan futbolcuların morallerinin yüksek olduğu gözlendi.

Sakatlığı geçen Habip takımın idman düzeyine yetişmek için özel çalışıyor. Teknik Direktör Mustafa Çapanoğlu nezaretinde çalışan genç futbolcunun 3 hafta sonra tam kapasite ile hazır olacağı açıklandı.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2008 Cumartesi 19:15:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?