4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Adanaspor Malatyaspor'a bileniyor

Adanaspor, Cumartesi günü kendi sahasında oynayacağı Malatyaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Kulüp tesislerinde hazırlıklarını sürdüren Turuncu-beyazlı takımda sakatlığı devam eden Hakan, düz koşulara başladı. Bu futbolcunun son durumu hafta sonunda belli olacak. Giresunspor maçında sakatlanan Habip ise çift kalede yer alırken, gösterdiği performansla teknik heyeti memnun etti.

Adanaspor'da sarı kart cezalıları Cem ve Onur, Malatyaspor karşısında forma giyemeyecek. Teknik direktör Ekrem Al, önlerinde 4 önemli maç bulunduğunu ve bunları kazanarak rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyeceklerini söyledi. Malatyaspor maçının önemine değinen Al, "Rakibimizi asla küçümsemiyoruz. Sahaya çıkıp en iyi şekilde mücadele ediyoruz. 9 haftadır yenilmeyen bir Adanaspor var. Bu seriyi lig sonuna kadar sürdürmek istiyoruz. Taraftarımızın da desteğiyle yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

Bu arada işadamı Hadi Akkaleli, antrenman sonrası teknik heyet ve futbolculara tatlı ikram etti. Turuncu-beyazlı takıma Malatyaspor maçında başarılar dileyen Akkaleli, sporu çok sevdiğini ve takımlara destek vermeye devam edeceğini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2009 Çarşamba 18:27:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?