30
Nisan
2024
Salı
ADANA

Adanaspor moral arıyor

TFF 2. Lig 5. Grup takımlarından Adanaspor'da, Fortis Türkiye Kupası 1. kademe maçında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a 4-1 mağlup olup kupadan elenmenin üzüntüsünü yaşanırken, turuncu-beyazlı takımda gözler Adıyamanspor ile deplasmanda oynanacak lig maçına çevrildi.


Genel Kaptan Osman Sümer, her takımın benzer sonuçlar alabileceğini, herkesin teknik heyet ve futbolculara güvenmesi gerektiğine işaret ederek, morallerini bozmayacaklarını ve ligi düşündüklerini söyledi. Sümer, kupaya veda etmelerinin dünyanın sonu olmadığını ve ligde halen liderliği devam ettirdiklerine işaret ederken, ''Ligde oynadığımız 3 maçta 2 galibiyet 1 beraberlik aldık.

Grubumuzda lider durumundayız. Kupa maçında aldığımız sonuç kimseyi hayal kırıklığına uğratmasın. Bizim bir üst ligimizde şampiyonluğu kovalayan ve başarılı sonuçlar alan Malatyaspor dahi kupada kalesinde 6 gol gördü. Önemli olan lig maçlarıdır. Şimdi önümüzde kaderimizi tayin edecek olan 2 deplasman maçımız var. Bu maçlarda alacağımız puanlarla 1. olarak belirlediğimiz play-off hedefimize bir adım daha yaklaşacağız. Bizlere gönül veren taraftarlarımız aynı destekle bizim ve futbolcularımızın yanında olsunlar'' dedi.


Fortis Türkiye Kupası'nda Antalyaspor'u penaltı atışları sonucu eleyerek bir üst tura yükselen Adana Demirspor'u da tebrik eden Sümer, ''Kardeş takımımız Demirspor'un başarıları bizleri de çok mutlu ediyor. Bu sezon iki takımda şampiyon olarak. Adana'ya altın çağını yaşatacaktır. Demirspor'a pazar günü oynayacağı Mersin İdmanyurdu maçında da yürekten başarılar dilerim'' diye konuştu.


Bu arada, turuncu-beyazlı takımda Adıyamanspor maçı hazırlıkları Ali Asım, Habip, Ozan ve Kerem'in sakatlıkları nedeniyle eksiklerle sürerken, bu oyuncularının durumları da belirsizliğini koruyor.


Adanaspor taraftarı 2 hafta daha takımına hasret kalacak. Son olarak Tarsus İdmanyurdu maçını kendi saha ve seyircisi önünde oynayan Toros Kaplanları, Adıyamanspor ve Diyarbakır DİSKİspor maçlarını deplasmanda oynayacak. Taraftarların hasreti Şanlıurfa Belediyespor maçı ile son bulacak. Adanaspor bugün karayoluyla Adıyaman'a hareket etti.

İha
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2007 Cuma 16:47:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?