3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Adanaspor oksijen depoluyor

Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor ikinci yarı hazırlıklarını Belek'te sürdürürken, çalışmalar kondisyona yönelik devam ediyor.

Günü çift idmanla geçiren turuncu-beyazlı takımda, kadro da yavaş yavaş toparlanmaya başladı. Emre Aktaş ve Emrah Bedir’in de yarın kampa katılacağı belirtilirken, ayak bileğinde sakatlığı bulunan Ahmet Yıldırım’ın bir kontrolden daha geçeceği belirtildi.

Şu ana kadar Belek’te Adanaspor dışında takım yer almazken, 1 Ocak 2009 tarihinden sonra yerli ve yabancı birçok takım bu bölgeye gelerek kampa girecek. Antrenörler Ersin Aka ve Yusuf Köknar nezaretinde devam eden idmanlarda takımın kondisyon düzeyinin her geçen gün üst seviyelere çıkması teknik heyeti memnun ediyor.

Geçen sezon yine Antalya’da yeni yıla merhaba diyen ve şampiyonluk sözü veren futbolcular, 2009 yılında da başarıyı hedefliyor.

Takımın tecrübeli futbolcularından Ahmet Yıldırım, ikinci yarıda taraftarların daha başarılı bir takım izleyeceklerini ve hedeflerinin üst sıralar olduğunu belirtti. Sakatlığı hakkında da bilgi veren Yıldırım, "Ayak bileğimdeki ağrılarım az da olsa devam ediyor.

Yapılacak olan kontrollerden sonra idmanlara tam olarak başlayacağım. 2008 yılı Adanaspor adına çok başarılı geçti. Şampiyonluk yaşadık ve Bank Asya 1. Ligi'ne çıktık. Aynı istikrarımızı 2009 yılında da devam ettirmek istiyoruz. Bizlere güvenen ve desteğini esirgemeyen başta Başkanımız Bayram Akgül ve taraftarlarımızın yüzünü yeni yılda da güldüreceğiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2008 Cumartesi 15:55:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?