4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Adanaspor prova yaptı

Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor, Pazar günü Kayseri Erciyesspor'la deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Çatalan Tesisleri'nde Erciyesspor maçının provasını yapan turuncu-beyazlı takımda sakatlığı geçen Volkan Glatt çift kalenin ikinci yarısında görev aldı. Takımda cezalı oyuncu bulunmazken, Teknik Direktör Ekrem Al, çift kaleyi bu kez altyapıyla değil, mevcut kadroyu iki takıma bölerek yaptı. Zaman zaman oyunu durduran deneyimli teknik adam, kadro içinde de bazı oyuncuların yerlerini değiştirdi.

Adanaspor Altyapı Sorumlusu Tuncay Sakçılar, zor günleri birlik ve beraberlikle aşacaklarını ve tüm spor kamuoyunun Başkan Bayram Akgül'e destek olması gerektiğini söyledi. Kayseri Erciyesspor maçında alınacak olan 3 puanla herşeyin düzeleceğini belirten Sakçılar, "Zor günlerden geçiyoruz. Hem camiamız hem de taraftarlarımızın bugünlerde başkanımızın etrafında kenetlenmesi gerekiyor. Futbolcu kardeşlerimiz de Kayseri Erciyesspor deplasmanında kendilerine yakışır şekilde mücadele edecektir. Adanaspor'un hedefi sezon sonuna kadar her maçı kazanmaktır. Yönetim kurulumuz da başkanımızın sonuna kadar yanındadır. Gelecek yıllarda alt yapıdan Adanaspor'a genç ve yetenekli isimler kazandırılacaktır. Bu yönde de çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2009 Perşembe 23:38:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?