2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Adanaspor rakibini uzaktan vuracak!

Bank Asya 1. Lig'de Karabükspor maçı hazırlıklarını sürdüren Adanaspor, rakibini uzaktan vurmayı planlıyor.

Turuncu-beyazlı takım, Cumartesi günü evinde oynayacağı Karabükspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Bugün yapılan idmanda şut çalışmasına ağırlık veren Teknik Direktör Metin Yıldız, futbolcularına, tıpkı maçtaki gibi kaleye istedikleri sertlikte şut atabileceklerini söyledi.

Kaleciler bu pozisyonlarda zaman zaman zorlanırken, kaleci Ahmet Şahin sert bir şut sonucunda sakatlanarak idmanı yarım bıraktı.

Çalışmanın son bölümünde dar alanda çift kale maç oynayan takımda ikili mücadeleler de oldukça sert geçti.

SÜRPRİZ MANGAL PARTİSİ

İdman sonunda tesise gelen futbolcular, bir sürprizle karşılaştı. Osman Yereşen Tesisleri bahçesinde mangal partisi yapan futbolcular, personel ve teknik heyet, zorlu Karabükspor maçı öncesi stres attı. Mangal partisine Adanasporlu yöneticiler de katıldı.

Adanaspor Kulübü Başkanı Bayram Akgül, Karabükspor maçı öncesinde taraftara çağrı yaparak, Cumartesi günü desteğe büyük ihtiyaç olduğunu söyledi. Malatyaspor galibiyeti ile takımın moral bulduğunu söyleyen Akgül, "Bu günlerde kenetlenerek takıma destek olmak gerekir. Karabükspor maçı camiamız adına çok önemli bir maç. Adanaspor taraftarı büyüklüğünü bir kez daha göstererek takımını yalnız bırakmayacaktır. Bayram öncesinde futbolcular da taraftara güzel bir hediye verecektir. Bayram mutluluğunu Cumartesi yaşamak için tüm Adanasporluları maça bekliyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2008 Perşembe 21:38:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?