3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Adanaspor sevgisi sınır tanımıyor

Adanaspor Kulübü Başkanı Bayram Akgül, taraftarlardan transfer konusunda biraz sabırlı olmalarını isteyerek, "Takımımızı başarıya taşıyacak oyuncular transfer edeceğiz" dedi.

İsviçre'de devam eden Avrupa Şampiyonası'nda milli takımın maçlarında Turuncu-beyaz formaları ve bayraklarıyla dikkat çeken Adanaspor taraftarları, "Bayram Akgül" yazılı pankartı da her maçta açarak başkanlarına olan sevgilerini dile getiriyorlar.

Maçtan önce ve sonra Akgül ile sohbet eden taraftarlar, bu sezon da genç başkandan şampiyonluk için söz aldılar. Adanaspor Kulübü Başkanı Bayram Akgül, kilometrelerce uzakta dahi Adanaspor formalı insanlar gördüğünü ve bundan mutluluk duyduğunu söyledi.

Milli maçları izlerken Adanaspor bayraklarını ve kendisinin isminin yazılı olduğu pankartı görünce mutluluğunun iki katına çıktığını ifade eden Akgül, "Adanaspor taraftarı sadece Türkiye'de değil, dünyanın her yerinde takımına karşı sevgisini gösteriyor. 2 yıldır üst üste şampiyon olarak önemli bir çıkış yakaladık. Aynı başarıyı Bank Asya 1. Ligi'nde yine tekrarlayacağız. Taraftarlarımız transfer konusunda sabırlı olsun. Takımımızı başarıya taşıyacak oyuncular transfer edilecektir. Hocamızla birlikte sürekli görüş alışverişi yapıyoruz. Herkesin tribünde zevkle izleyeceği bir ekip oluşturulacaktır" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2008 Pazartesi 16:12:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?