4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Adanaspor sıkı hazırlıkta

Bank Asya 1. Lig'de son 3 maçta galibiyet yüzü göremeyen Adanaspor, deplasmanda oynayacağı Güngören Belediyespor maçını kazanarak, rakibinden rövanşı almak istiyor.

Akşam saatlerinde toplanan turuncu-beyazlı takım kısa bir idman yaptı. Sakatlıkları devam eden Habip, Kibong ve Emrah, hafta sonu oynanacak olan maçta forma giyemeyecek. Habip ve Emrah’ın kontrol amaçlı olarak İzmir’e gidecekleri açıklandı.

Ayağında stres kırığı bulunan Tolgahan da idmanlarda yer almıyor. Cezası sona eren Emre Aktaş’ın Pazar günü forma giymesi bekleniyor.

Adanaspor Teknik Direktörü Ekrem Al, ligin ilginç bir duruma geldiğini ve Güngören Belediyespor'u mutlaka yenmek istediklerini söyledi. Son 3 maçta 3 puan aldıklarını hatırlatan Al, "Bank Asya 1. Lig'de her hafta sıralama farklılaşıyor. Bizim açımızdan Güngören Belediyespor maçı büyük önem taşıyor. Rakibimiz kendi sahasında başarılı sonuçlar alan bir takım. Bu haftadan itibaren kendi evimizde şampiyonluk adayları ile karşılaşacağız. Güngören Belediyespor maçı galibiyet serimizin başlangıcı olacaktır" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Mart 2009 Salı 16:02:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?