2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Adanaspor yağmur altında çalıştı

Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor deplasmanda oynayacağı Karşıyaka maçı hazırlıklarını yağmur altında yaptığı çalışma ile sürdürdü.

Öğleden sonra ağır bir idman yapan turuncu beyazlı takımda moraller yerinde. Lig başından bu yana deplasmanda gol atamayan ve galip gelemeyen Adanaspor Karşıyaka maçıyla da bu şanssızlığını yenmeye çalışacak.

Bu ara, gribal enfeksiyon geçiren Fuad dünkü idmana katılmazken bugün yapılan çalışmada yer aldı. Fuad'ın önemli bir sorunu bulunmadığı belirtildi. Adanaspor’un başarılı orta saha oyuncusu Hakan Hacıbektaşoğlu Karşıyaka maçını kazanarak hem üst sıralara çıkacaklarını hem de deplasman fobisini üzerinden atacaklarını söyledi.

Kartal deplasmanında da takımın iyi oynadığını söyleyen Hakan, "Skora bakanlar farklı yorumlar yapabilir. Ama son iki golü maçın bitmesine yakın bir zamanda yedik. Verilmeyen bir golümüzde vardı. İç sahada Gaziantep Belediyespor maçı dışında kaybımız yok. Pazar günü deplasmanda oynayacağımız Karşıyaka maçını önemsiyor ve çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2008 Çarşamba 17:54:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?