2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Adanaspor zor virajda

ADANASPOR ZOR VİRAJDA

Bank Asya 1. Lig'de Cumartesi günü evinde Çaykur Rizespor'u konuk edecek olan Adanaspor'da hazırlıklar sürüyor.

Çaykur Rizespor maçı hazırlıkları tek antrenmanla devam etti. Sakatlığı devam eden Bülent Bölükbaşı çalışmayı kenardan izledi. Cezası sona eren Kibong görev verilmesi durumunda takımdaki yerini alacak.

Teknik Sorumlu Eyüp Arın antrenman öncesinde futbolcuları ile bir toplantı yaptı. Kasığında sakatlığı bulunan Fredric düz koşulara başlarken bu hafta takımdaki yerini alamayacağı açıklandı.

Basın Sözcüsü Bülent Uzel ise yaptığı açıklamada, bu önemli maçta taraftara büyük iş düştüğünü ve tribünlerin dolması gerektiğini söyledi. Maçın ilk dakikalarından itibaren Adanaspor taraftarının galibiyette önemli bir rol oynayacağını ifade eden Uzel, "Ligin kader maçlarından birisini oynayacağız. Taraftarlarımızın centilmence desteğini bekliyoruz. Sonuç ne olursa olsun tribünlerde bulunan seyircilerimizin takımımıza ceza aldırmayacak davranışlar sergileyeceğinden eminim. Saha ve seyirci avantajımızı en

iyi şekilde kullanmak istiyoruz. Alacağımız 3 puanla tehlike hattından uzaklaşıp kalan 2 haftayı stres yaşamadan geçirmek tek düşüncemiz" dedi.

30 Nisan Cumartesi günü saat 14.00'te oynanacak karşılaşmanın biletleri aynı gün saat 09.30'ta satışa sunulacak. Seyirci girişi ise 12.00'de başlayacak.

ADANASPOR ZOR VİRAJDA
İHA
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2011 Çarşamba 15:20:04
Güncelleme :27 Nisan 2011 Çarşamba 23:06:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?