3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Adanaspor'a 3 gün izin

Kartepe kampı sona eren Adanaspor'da futbolculara teknik heyet tarafından 3 gün izin verildi. Turuncu-beyazlı ekip, 3 Ağustos'ta Kızılcahamam'da toplanacak.

Teknik Direktör Hüsnü Özkara, Kartepe iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ve takımın kondisyon düzeyinin istenilen noktaya geldiğini belirtti. İlk etapta çalışmaların daha çok fizik ve kondisyona dayalı olduğunu ifade eden Özkara, "Zaman zaman çok ağır idmanlar yaptık.Yüklemeler sırasında futbolcuların dayanıklılığı beni memnun etti. Maç oynayacağımız günlerde bile sabah idman yaptık. Tek sıkıntımız, sakatlıklardan dolayı bazı futbolcuları görme şansımız olmadı" dedi.

Takıma yeni katılan futbolcuların uyumundan memnun olduğunu kaydeden Özkara, "Transferde ince eleyip sık dokuduk. Geçen sezonki çekirdek kadroyu korumaya özen gösterdik. Aramıza katılan futbolcular da sanki uzun yıllardır Adanaspor'da oynuyormuş gibi çabuk uyum sağladılar. Kartepe Cup'ta biri Azeri takımı olmak üzere 4 karşılaşma oynadık. Her futbolcuya şans verdim. Kafamdaki sistem yavaş yavaş yerleşiyor" diye konuştu.

Takımda bazı bölgelere transfer düşündüklerini de söyleyen Özkara, "Sakatlığı devam eden bazı futbolcuların durumu yakında netleşecek. Onların konumuna göre eksik mevkiilere transfer düşünebiliriz. Kızılcahamam kampında hazırlık maçları ağırlıklı bir program uygulayacağız. Hem sistemi hem de kafamdaki kadroyu o zaman şekilllendireceğim. Kasımpaşa maçına kadar takım tam kapasite ile hazır olacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2008 Çarşamba 13:26:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?