4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Adanaspor'a kombine desteği

Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, Adanaspor’dan kombine bilet alarak destek olacağını söyledi.


Adanaspor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Çalık, Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci’yi makamında ziyaret etti. Çalık, Adnaspor’un Süper lig yolundaki mücadelesi için Başkan Zenbilci’den destek istedi. Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci ise Adana’nın iki güzide kulübü Adanaspor ve Adana Demirspor’u birlikte düşündüklerini ve her iki takımında başarısı için belediyenin ekonomik gücü oranında yardımcı olacaklarını söyledi.

Daha önce Adana Demirspor kulübü yöneticilerine vermiş olduğu sözü ve yapmış oldukları desteğin bir bezerini de Adanaspor’a yapacaklarını belirten Zenbilci, “Belediyemizin imkanları sınırlı. Aynı zamanda ilçemiz sınırları içinde faaliyet gösteren amatör spor kulüpleri var.

Biz bu amatör takımların başarısı için onlara da yardımcı olmamız gerekiyor. Bu amatör takımlar Adanaspor ve Adana Demirspor’un altyapısı gibi çalışacaklar. Sarıçam’ın potansiyelini harekete geçirerek profesyonel takımlarımıza oyuncu yetiştirecekler. Bunun için gücümüz sınırlı. Buna rağmen bizde her iki takımımıza destek olacağız. Bu kombine bilet alarak gerçekleşecek” diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2009 Pazartesi 15:05:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?