2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Adanaspor'a moral yemeği

ADANASPOR'A MORAL YEMEĞİ

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor'un yönetimi, Mersin İdman Yurdu karşılaşması öncesinde futbolculara ve teknik heyete moral yemeği verdi.

Park Zirve Onbaşılar'da verilen yemekte, Adanaspor'un yöneticileri, teknik heyeti ve futbolcuları hazır bulundu. Yemeğe Adana Emniyet Müdürü ve aynı zamanda Adanaspor yöneticisi Mehmet Salih Kesmez de katıldı.

Adanaspor Asbaşkanı Hamza Akgül, yönetim olarak Mersin İdman Yurdu maçı öncesi takıma moral yemeği verildiğini belirterek, "Kamp dönemi geride kaldı, artık lig haftasına girdik. Takımımızda arkadaşlık ve birliktelik üst seviyede. Bu moral yemeğiyle birlikte tam bir kaynaşma sağlandı. Adanaspor olarak ikinci yarıdaki hedefimiz bulunduğumuz konumdan daha iyi konuma gelmektir" dedi.

Adanaspor yönetiminin verdiği moral yemeğine Adanasporlu futbolcular adına teşekkür eden Turuncu-Beyazlı takımın kaptanı Bülent, takım içerisindeki arkadaşlığın ve birlikteliğin mükemmel olduğunu ifade etti.

Mersin İdmany Yurdu karşılaşmasını düşündüklerini ve lige iyi başlamak istediklerini söyleyen Bülent, "En büyük arzumuz Adana'nın ve Adanasporluların Süper Lig hasretini dindirmektir" şeklinde konuştu.

ADANASPOR'A MORAL YEMEĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2011 Salı 15:56:00
Güncelleme :18 Ocak 2011 Salı 16:01:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?