2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Adanaspor'a taraftar sürprizi

Adanaspor, deplasmanda oynayacağı Altay maçının hazırlıklarını sürdürürken, turuncu-beyazlı taraftarlar, Gençlik Stadı'nda yapılan idmana gelerek Kulüp Başkanı Bayram Akgül ve futbolcularla bayramlaştı.

Futbolculara ve teknik heyete çikolata ikram eden taraftarlar, Başkan Bayram Akgül’e de büyük sevgi gösterisinde bulundular. Yaklaşık 1.5 saat süren çalışmaya ishal olan Mbilla katılmadı.

Karabükspor maçında sakatlanarak ikinci yarıya devam edemeyen tecrübeli futbolcu Ahmet Yıldırım, ağrıları artınca bugün yapılan çalışmayı da yarım bıraktı. Ahmet Yıldırım'ın durumunun önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı açıklandı.

Adanaspor Kulübü Basın Sözcüsü Bülent Uzel, üst üste 2 maç kazanan takımın Altay maçında da zoru başaracağını ve herkese güvendiklerini söyledi. Taraftarın da verdiği destekle takıma inandığını belirten Uzel, "İlk yarının sona ermesine 2 hafta kaldı. Kalan maçlarımızda da başarılı sonuçlar alarak tatile moralli girmek istiyoruz. Altay maçından puan veya puanlarla döneceğimize inanıyorum" dedi.

Teknik Direktör Metin Yıldız, idman öncesinde futbolcularla bir toplantı yaparak işi sıkı tutmalarını istedi ve Altay maçının önemine değindi. Yıldız, çalışma sırasında da oyuncularını sık sık uyardı.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2008 Çarşamba 17:30:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?