2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Adanaspor'da Çapanoğlu dönemi

Adanaspor'da Mustafa Çapanoğlu dönemi resmen başladı.

Öğlen saatlerinde kulübe gelen Mustafa Çapanoğlu ve yardımcıları, takımın öğleden sonraki idmanına çıktı. Deneyimli teknik adamın yarımcılığını Osman Cengiz Güzeltepe, kaleci antrenörlüğünü ise Şevki Ekşi yapacak.

Genel menajerliğe getirilen Bülent Albayrak da resmi olarak bugün göreve başladı. Görevi bırakan Eyüp Arın ise, Mustafa Çapanoğlu'nu ilk tebrik eden isimlerden biri oldu.

Adanaspor’un çiçeği burnunda teknik direktörü Mustafa Çapanoğlu, takımın yerinin Süper Lig olduğunu ve çalışmaların bu doğrultuda devam edeceğini beliretek, "Başkanımız Bayram Akgül'deki heyecanı görünce şevkimiz daha da arttı. Adanaspor taraftar potansiyeli olan büyük bir camia. Her sezon rakip olarak çok sık karşılaştık. Takımdaki oyuncuların birçoğunu yakından tanıyoruz. Vakit geçirmeden hazırlıklara başlayacağız" dedi.

Genel Menajer Bülent Albayrak da, kendilerine bu fırsatı veren Başkan Bayram Akgül’e teşekkür ederek, "El ele Adanaspor’un başarısı için mücadele edeceğiz. İlk hedefimiz Giresunspor maçını kazanmaktır" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2008 Çarşamba 16:18:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?