3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Adanaspor'da durmak yok

Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor’un Belek kampında her geçen gün tempo artarken transfer çalışmaları için İstanbul’da bulunan teknik direktör Metin Yıldız Belek kampına katıldı ve takımın başında idmana çıktı.

Antrenman öncesi futbolcularla bir toplantı yapan teknik direktör Metin Yıldız, futbolcularından iyi çalışmalarını isteyerek kendilerini zor bir ikinci yarının beklediğini söyledi.

Özel işleri nedeniyle izinli olan golcü futbolcu Emre Aktaş da kampa katıldı. Koşulara başlayan genç futbolcunun birkaç gün içinde takımla birlikte antrenmanlara katılacağı belirtildi.

Adanaspor teknik direktörü Metin Yıldız, kampı iyi geçirmek istediklerini ve çok çalışmaları gerektiğini söyledi. Transfer konusunda ince eleyip sık dokuduklarını belirten Yıldız, "Bütçemiz doğrultusunda takıma fayda getirecek oyuncular transfer edeceğiz.Takıma çabuk uyum sağlayacak ve katkı koyacak futbolcular düşünüyoruz. Resmi transfer 5 Ocak’ta başlayacak. Arayışlarımız devam ediyor. İdman tempomuz artarak devam edecek. Boşa geçirecek bir günümüz dahi yok. Oynayacağımız hazırlık maçlarında futbolcularımın performansını görme fırsatı bulacağım" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2008 Pazartesi 16:29:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?