4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Adanaspor'da izin sona erdi

Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor'da, Kartepe kampının sonları yaklaşırken 2 gün izin yapan futbolcular yeniden çalışmalara başladı.


Turuncu-beyazlı takımda teknik direktör Ekrem Al, takıma ağır bir çalışma yaptırdı. Önce takımı iki gruba ayıran Al, bire bir güce dayalı ve mücadele gerektiren bir antrenman programı uyguladı.


Antrenman öncesinde futbolculara neşeli çalışmalarda yaptıran Ekrem Al, hata yapan gruba ise ilginç cezalar verdi. 3'lü grupları oluşturamayan futbolcular arkadaşlarının alkışı eşliğinde "halay" çektiler ve böyle bir cezaya çarptırıldılar.
Kamp stresinden uzaklaşmak isteyen futbolcular akşam yemeği sonrası canlı müzik eşliğinde eğlendiler. Genel menajer Yükselen Dayan tarafından takıma mangal partisi düzenlenirken yemek sonrasında ise takım, birazda olsa kamp ortamından uzaklaşarak stres attı.


Takımın genç futbolcusu Fevzi sahada ki başarısını sahnede de göstererek türküler söyledi. Ayrıca takımın siyahi oyuncusu Mbilla'da kendine özgü oyunu ile takım arkadaşlarından alkış topladı.
Bu arada, takımın yeni transferi İzzet kampa katılarak takımla çalışmalara başladı. Antrenman eksikliği olmadığı gözlenen İzzet'in takıma çabuk uyum sağlaması dikkat çekti.
 

İha
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2009 Pazartesi 15:20:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?