29
Nisan
2024
Pazertesi
ADANA

Adanaspor'da kombineler satışa çıkıyor

TFF 2. Lig 5. Grup takımlarından Adanaspor'da kombine bilet satışlarına yarın başlanacak.

Sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Adanaspor'da kombine bilet fiyatları protokol tribünü bin YTL, kapalı üst tribünü 500 YTL ve kapalı alt tribünü 250 YTL olarak belirlendi. Protokol tribünü sağ tarafında bulunan kapalı üst ve alt tribünlerin tamamı kombine bilet satışı için ayırıldı.

Genel Kaptan Osman Sümer, geçen yıl zoru başararak şampiyon olduklarını ve bu sezon da hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi. Bu zorlu yolda taraftarın takıma en büyük desteği bilet alarak vereceğini anlatan Sümer, "Bu sezon kombine bilet satışlarında patlama bekliyoruz. Duyarlı her Adanalı bilet alarak kulübümüze maddi manevi destek olacaktır. Özellikle bu sezon protokol tribününün sol tarafındaki kapalı üst ve alt tribüne sadece kombine bilet sahipleri oturabilecekler. Her kesimin kombine bilet alması için ona göre fiyat belirlendi. Eğer taraftarımız Adanaspor'u Süper Lig'de görmek istiyorsa kombine bilet alarak takımını ne kadar sevdiğini göstermelidir. Şimdiden bizlere katkı koyan herkese teşekkür ederim" dedi.

Bu arada Adanaspor'da Şanlıurfaspor maçı öncesi bir sevindirici haber de başarılı oyuncu Fuad Kınalı'dan geldi. Takımın Dorukkaya kampında sakatlanan ve ayak parmağındaki kapsülde yırtık tespit edilen Fuad, bugün topla çalışmalara başladı. Fuad'ın büyük bir olasılıkla ligin ilk maçına kadar hazır olacağı belirtiliyor. Tecrübeli futbolcu Fuad Kınalı da, lige iyi başlamanın çok önemli olduğunu ve Şanlıurfaspor'u yenerek lige bomba gibi gireceklerini ifade etti. Saha ve seyirci avantajlarını iyi kullanmak istediklerini söyleyen Fuad Kınalı, "Takıma yeni katılan arkadaşlarımızla daha da güçlendik. Yeni bir takımız. Kamp döneminde uyum sorununu aştığımızı düşünüyorum. İlk maçla birlikte form grafiğimiz yükselecektir. Geçen sezon şampiyonluğumuzdaki en büyük etmen sahada yüreğimizi koymak ve bu işe inanmaktı. Bu sezon da aynı düşünceyle lige başlayacağız" diye konuştu.

Yarın için izin verilen futbolcular, salı günü Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarına başlayacak.

iha
Yayın Tarihi : 12 Ağustos 2007 Pazar 23:24:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tayfun yüzer IP: 88.252.170.xxx Tarih : 15.08.2007 18:39:23
ben antalyadan adanalı tayfun adana sporumuza sonsuza dek güveniyoruz inşallah bu sezon lig a çıkarız