4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Adanaspor'da moraller yerinde

Kartalspor maçını kazanarak moral bulan Adanaspor, Cumartesi günü oynayacağı Giresunspor maçı hazırlıklarına başladı.

Akdeniz Bölgesi'ni etkisi altına alan aşırı yağış nedeniyle antrenmanlarını suni çim sahada yapan turuncu-beyazlı takımda moraller yerinde. Bu hafta itibarı ile yoğun bir maç temposuna girecek olan Adanaspor, Giresunspor maçının ardından aynı hafta Çarşamba günü de erteleme karşılaşmasında Kayseri Erciyesspor ile puan savaşı verecek. Cumartesi günü oynanacak maçın ardından direkt Kayseri’ye gidecek olan kafile, hazırlıklara burada devam edecek.

Kartalspor maçında oyuna girdikten sonra sakatlanan Kibong’un 3 hafta süre ile takımdan ayrı kalacağı açıklandı. Ayrıca MR’ı çekilen kaleci Tolgahan bugün yapılan çalışmada yer almazken, hafif sakatlıkları bulunan Yunus, Cem Karahan ve genç file bekçisi Yaşar da takımdan ayrı çalıştı.

Geldiği günden beri oynadığı futbol ve kişiliği ile herkesin beğenisini kazanan Ahmet Şahin, birçok Süper Lig takımından teklif almasına rağmen Adanaspor’u tercih ettiğini ve çok büyük bir camiaya geldiğini söyledi.

Atılan her golde farklı bir sevinç yaşadığını söyleyen Şahin, "Zor dönemlerden geçiyoruz. Bu yüzden her gol bende farklı duygular uyandırıyor. Hayat felsefem gereği sahada elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Üst üste oynayacağımız iki deplasmandan 6 puan alarak çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz. Burada olmaktan çok mutluyum" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2009 Salı 15:48:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?