4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Adanaspor'da neşeli antreman

BANK ASYA 1. LİG

Bank Asya 1. Lig'de geçen haftadan bu yana yoğun antrenman yapan Adanasporlu futbolcular, bugünkü idmanda ayak tenisi oynayarak stres attılar.

Teknik direktör Kemal Kılıç, çalışma öncesi futbolcularla kısa bir toplantı yaparak Çanakkale Dardanel maçının önemini anlattı. Rakibin küçümsenmeyecek bir takım olduğunu belirten Kılıç, karşılaşmanın çok zor olacağını belirtti.

Takımın forvet oyuncuları Mbilla, Emre Aktaş ve Sinan kanatlardan yapılan ortalara gol çalışması yaptılar. Antrenman eksiği bulunan Mbilla'nın sakatlığının tamamen geçtiği ve Çanakkale Dardanelspor maçında forma giyebileceği açıklandı. Düz koşulara başlayan Onur Demirtaş ve Emrah Bedir ise takımdan ayrı olarak çalıştılar.

Adanaspor Futbol Şube Sorumlusu Hamza Akgül, şampiyonluk yolunda zor bir maç oynayacaklarını ifade ederek, "Çanakkale Dardanelspor takımı kendi evinde ya yeniyor, ya da yeniliyor. Onlar da kazanmak isteyecek. Taraftarımızın duası bizlerle olsun. İlk yarıda kalan 5 maçımızı kazanarak ligi önemli bir yerde bitirmeyi istiyoruz" dedi.

BANK ASYA 1. LİG
İHA
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2009 Perşembe 16:49:01
Güncelleme :20 Kasım 2009 Cuma 13:41:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?