4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Adanaspor'da neşeli idman

Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor, ikinci yarı hazırlıklarını Belek kampında günde çift idmanla sürdürüyor.

Sabah ve öğleden sonra olmak üzere günde çift idman yapan turuncu-beyazlı takımda Emre Aktaş da takımla birlikte çalışmalara başladı. Sakatlıkları süren Fuad ve Yunus antrenmana katılmazken, Adanaspor'un yarın bir 3. Lig takımı ile hazırlık maçı oynayacağı açıklandı. Yeni transferler ve idman eksikliği bulunan futbolcuları görme açısından oynanacak bu maçta Teknik Direktör Ekrem Al’ın bazı oyuncular hakkında tam bilgi sahibi olmak istediği belirtildi.

Prese ve dar alanda top kapmaya yönelik olarak yapılan çalışmalarda Ekrem Al, sık sık oyuncularını uyardı. Futbolculara çabuk ve hızlı düşünmeleri gerektiğini anlatan Al, her başarılı pas sonrasında tepkisini alkışlayarak dile getirdi.

Motivasyonu artırmak isteyen Ekrem Al, çalışmaların belirli bölümünde futbolcularına neşeli oyunlar oynatıyor. Ceza alan, takım arkadaşlarının alkışları arasında çiftetelli oynarken ortaya ilginç görüntüler de çıktı. Belek kampına çağrılan genç futbolculardan Yunus Demircioğlu, Yaşar Memişoğullarından, Hakan Doğan ve Okan Salmaz, hazırlık maçlarında gösterdikleri performansla herkesten övgü alıyor.

Teknik Direktör Ekrem Al genç oyuncularla yakından ilgilenirken, gelecekte bu oyuncuların Adanaspor’a başarıyla hizmet edeceğini söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2009 Perşembe 18:36:14
Güncelleme :8 Ocak 2009 Perşembe 19:15:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?