3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Adanaspor'da sakatlık şoku!

Manisaspor maçının hazırlıklarını sürdüren Adanaspor'da Emre Aktaş, Ümit ve Halit, antrenmanda sakatlandı.

Turuncu-beyazlı takımın yakasını şanssızlıklar bırakmıyor. Adanaspor, Manisaspor maçının hazırlıklarını çift kale idmanla sürdürürken, art arda 3 oyuncu ciddi şekilde sakatlandı. İlk olarak golcü futbolcu Emre Aktaş, kaleci Ahmet Şahin’le çarpıştı.

Çok sert bir darbe alan genç futbolcu, idmanı yarım bıraktı. Geçici travma geçiren Emre’nin durumu netlik kazanmadı. Bu olaydan kısa bir süre sonra Engin ile girdiği ikili mücadelede yerde kalan Ümit de çalışmayı yarım bıraktı. Üst adalesi sertleşen genç futbolcunun durumu da belli değil. Sakatlıklar bununla sınırlı kalmadı ve Halit de alt adalesinden ciddi şekilde sakatlandı. Takım arkadaşlarının yardımı ile otobüse binen tecrübeli futbolcunun yürümekte dahi zorlandığı gözlendi.

Manisaspor maçı öncesi yaşanan bu olaylar Teknik Direktör Mustafa Çapanoğlu'nun canını sıkarken, kafile yarın sabah saatlerinde İzmir’e gidecek. Çapanoğlu kadro kurmakta zorlanırken, turuncu-beyazlı takımın Pazar günü oynanacak olan maça nasıl bir 11'le çıkacağı da merak konusu oldu.

Manisasspor-Adanaspor maçı, Manisa 19 Mayıs Stadı'nda saat 14.00’da başlayacak.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Ekim 2008 Cuma 14:36:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?