2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Adanaspor'da Samsun provası

Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor, Pazar günü oynayacağı Samsunspor maçının hazırlıklarını sürdürürken, maçın provasını Gençlik Stadı'nda yaptı.

Sakatlığı geçen Ersan çift kalede yer alırken, Ahmet Yıldırım’ın ise bu maçta da forma giyemeyeceği açıklandı. Habip, uzun süre sonra çift kalenin tamamında yer alarak, iyi bir performans sergiledi.

Teknik Direktör Metin Yıldız, her futbolcusu ile yakından ilgilenirken çift kale sırasında sık sık oyunu durdurup futbolculara pas yapmaları konusunda uyarılarda bulundu. Futbolcuların hırslı ve istekli oldukları gözlenirken, antrenman sonunda Metin Yıldız, futbolcularla genel bir değerlendirme yaptı.

Adanaspor’un formda oyuncularından Hakan Hacıbektaşoğlu, Samsunspor maçını kesinlikle kazanacaklarını ve aksi bir sonuç düşünmediklerini söyledi. Hakan Hacıbektaşoğlu, son haftalarda takımın daha iyi futbol oynadığını belirterek, "Altay maçında yenilmemize rağmen iyi futbol oynadık. Özellikle kendi evimizde oynayacağımız maçlarda puan kaybetmemeliyiz. İlk devreyi iyi kapatarak tatile mutlu bir şekilde çıkmak istiyoruz. Tüm taraftarlarımızı maça bekliyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2008 Perşembe 18:52:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?