1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Adanaspor'da sıcak saatler

ADANASPOR'DA SICAK SAATLER

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor'da, hafta sonu deplasmanda oynanacak olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor mücadelesinin hazırlıkları sürüyor.

Gaziantep maçı hazırlıklarını Osman Yereşen Tesisleri'nde Teknik Sorumlu Eyüp Arın yönetiminde gerçekleştiren Turuncu-Beyazlılarda, futbolcuların antrenmanlarda hırslı ve istekli olması dikkat çekti. Ara transfer döneminde kadroya dahil edilen Nijeryalı Fredric'in sakatlığının yeniden nüksetmesi ve büyük bir ihtimalle sezonu kapatacak olması teknik heyeti arayışa sevk etti. Bu gelişmenin ardından yaklaşık 4 hafta önce kadro dışı bırakılan Talha Mayhoş, Arın ile yapmış olduğu görüşmeden olumlu sonuç aldı ve yeniden A takımla birlikte çalışmalara başladı. Tedavisine devam edilen Fredric'in ise, 2 hafta daha dinlendirileceği ve durumunun da buna göre netlik kazanacağı vurgulandı.

Öte yandan, Adanaspor'un gurbetçi futbolcuları Recep Yıldız ve Berkan Yıldırım, zorlu Gaziantep deplasmanından 3 puanla döneceklerine inandıklarını dile getirirken, taraftarların Güngören Belediyespor ile yaşadıkları mutluluğu, elde edecekleri galibiyetle iki katına çıkartmak istediklerini belirtti. Gurbetçi futbolcular, şu açıklamayı yaptı; “Ligin sonu yaklaştıkça zirvede olduğu gibi ve alt sıralarda da büyük bir heyecan ve çekişme yaşanıyor. Rakiplerimizin ne konumda olduğu bizi ilgilendirmiyor. Sahaya çıkarak elimizden gelenin en iyisini yapacağız.”

ADANASPOR'DA SICAK SAATLER
ADANASPOR'DA SICAK SAATLER
İHA
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2011 Perşembe 16:53:05
Güncelleme :21 Nisan 2011 Perşembe 17:18:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?