3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Adanaspor'da sürpriz doğumgünü

TFF 2. Lig Yükselme Grubu takımlarından Adanaspor'da, Mersin İdmanyurdu maçı öncesi tek hedef galibiyet olarak belirlendi.

Adanaspor, yarın Mersin İdmanyurdu'yla oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak, maç saatini beklemeye başladı. Ter idmanı sonrası Kulüp Başkanı Bayram Akgül'ün oğulları Furkan ve İbrahim'e futbolcular tarafından doğum günü partisi düzenlendi. Furkan ve İbrahim, tam pastanın başındayken turuncu-beyazlı futbolcular bir anda Furkan ve İbrahim'in kafasında yumurtaları kırıp, una buladı.

Daha sonra kutlama, futbolcular arasında yumurta savaşına dönüştü. İbrahim Akgül 13, Furkan Akgül de 10. yaşını sürpriz bir doğum günü partisiyle kutlamış oldu.

Doğum günü partisi sonrasında Adanaspor Kulübü Başkanı Bayram Akgül'ün çok mutlu olduğu gözlendi. Tatillerde Furkan ve İbrahim'in sürekli maçlara geldiğini belirten Akgül, "Onlar da tıpkı benim gibi Adanaspor'u çok seviyorlar. Bir Adanalı olarak İstanbul'da yaşamalarına rağmen öncelike onlara Adanaspor sevgisi aşıladım. Bu mutluluğumuz Mersin İdmanyurdu maçı sonrası da devam edecektir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2008 Cumartesi 16:52:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?