2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Adanaspor'da sürpriz istifa!

TFF 2. Lig Yükselme Grubu takımlarından Adanaspor'un teknik direktörü Kemal Kılıç, görevinden ayrıldığını açıkladı.

Kılıç, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'nde (ÇGC) düzenlediği basın toplantısında, 1-0 yenildikleri Adana Demirspor karşılaşması sonrasında, başkan Bayram Akgül'ün kendisine şu aşamada kan değişikliğinin olumlu olabileceğini söylemesi üzerine yollarını ayırdıklarını söyledi.

Önemli olanın Adanaspor'un başarısı olduğunu ve görev süresi içerisinde hep doğruları yapmaya gayret ettiğini belirten Kılıç, “Başkan Akgül'ün kan değişikliği isteğine saygı duyuyorum. Akgül'ün isteği üzerine görevimden ayrıldım” dedi.

Kılıç, başkan Akgül'ün takımı için fedakarca görev yaptığını ifade ederek, “Huzurlu bir takım var. Hiç kimsenin bir kuruş alacağı yok. Yönetim, alacakları günü gününe ödüyor. Başkan Akgül, Adanaspor için bulunmaz bir insan” diye konuştu.
Adanaspor ile ilgili değerlendirme yapılırken son 1,5 yılına bakılması gerektiğini anlatan Kılıç, en alt seviyeden hedefi olan bir takım haline gelmesinin büyük başarı olduğunu ve bunda başkan Akgül'ün büyük emeğinin bulunduğunu bildirdi.

Kılıç, son 3 haftada puanlar kaybettiklerini, özellikle Dardanelspor ve Adana Demirspor müsabakalarında çok iyi oynadıklarını ifade ederek, şunları kaydetti: “Adana Demirspor, grupta şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri. Maçın genelinde biz iyi oynadık. Derbi maça yakışmayacak bir gol yedik. Bu golü çevirmek için çok uğraştık, ancak olmadı. Her şeye karşın panik olunacak bir durum yok. Adanaspor'un fikstür avantajı var. Bu takımı ben kurdum. Kurduğum takımın şampiyon olması da en büyük dileğim.”

AA
Yayın Tarihi : 3 Mart 2008 Pazartesi 15:58:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?