2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Adanaspor'de eksikler düşündürüyor

Altay’a son dakika golüyle yenilen Adanaspor, ilk yarının son haftasında oynayacağı Samsunspor maçının hazırlıklarına cezalı ve sakat futbolcular nedeniyle eksik kadroyla başladı.

Sakatlıkları süren Ahmet Yıldırım, Ersan ve Onur çalışmaya katılmazken, sarı kart cezalısı durumuna düşen Emre Aktaş, Emre Hızarcı ve Kibong da bu maçta forma giyemeyecek.

Samsunspor maçının ilk çalışmasını yapan turuncu-beyazlı takımda Teknik Direktör Metin Yıldız, çalışma öncesinde sakat oyuncuların da katılımıyla bir toplantı yaptı. Altay maçını değerlendiren Yıldız, yaklaşık 20 dakika süren toplantının ardından idmanı başlattı. Bu arada İzmir’de Bülent Zeren’e muayene olan kaptan Fuad’ın çok önemli bir sakatlığı olmadığı ve kesin sonucun Samsun maçı sonrası açıklanacağı belirtildi.

Adanaspor Teknik Direktörü Metin Yıldız, Altay maçının geride kaldığını ve artık Samsunspor maçını düşündüklerini söyledi. İlk yarıyı galibiyet ile kapatmak istediklerini ifade eden Yıldız, "Zorlu maça 3 oyuncumuzdan yoksun çıkacağız. Sakatların durumu da belli değil. Taraftarımızın bizi yalnız bırakmayacağını düşünüyorum. Hedefimiz ilk yarıyı 20 puanla kapatmaktır. Tüm Adanalıları maça bekliyoruz" dedi.

Bu arada, medyada yer alan, "Emre Aktaş Bursaspor ile prensip anlaşmasına vardı" şeklindeki haberler üzerine açıklama yapan Kulüp Başkanı Bayram Akgül, şu ana kadar hiçbir kulüpten Emre Aktaş için resmi bir teklif gelmediğini söyledi. Akgül, "Türkiye’de her kulüp her oyuncuya talip olabilir. Şu an için bize gelen bir teklif olmadı. Tüm futbolcuların bir değeri vardır. Bu kulübün bir yönetim kurulu var. Hangi oyuncuya teklif gelirse, yönetim kurulu olarak oturur konuşuruz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2008 Salı 19:15:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?