4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Adanasporlular 1 gün izinli...

BANK ASYA 1. LİG

Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor ve Mersin İdmanyurdu, lige verilen arada hazırlık maçı oynadı. Maçtan sonra her iki takımın futbolcuları ve yöneticileri yemekte biraraya geldi.

Adanaspor Futbol Şube Sorumlusu Hamza Akgül, Kulüp Basın Sözcüsü Bülent Uzel ve diğer yöneticilerin de hazır bulunduğu yemek samimi bir ortamda geçti. Yemek öncesinde dinlenme salonunda bir araya gelen iki takım futbolcuları koyu bir sohbete başlarken, Mersin İdmanyurdu yöneticileri de Çatalan Tesislerini gezerek hayranlıklarını dile getirdiler.

Futbol Şube Sorumlusu Hamza Akgül, lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirdiklerini belirterek, davetlerini geri çevirmeyen Mersin İdmanyurdu yönetici ve teknik heyete teşekkür etti.

Akdeniz Bölgesinde yer alan takımların bu tür aralarda birbiri ile maç yaparak dostluklarını pekiştirmesi gerektiğini söyleyen Akgül, "Düşmanlıktan bizler zarara görüyoruz, rakiplerimiz faydalanıyor. El ele verirsek bu bölgeden mutlaka 1 veya 2 takım Süper Lig'e çıkacaktır. Her iki takım içinde ciddi bir hazırlık maçı oldu. Yeniden emeği geçenleri kutluyorum" dedi.

Öte yandan, sakatlığı nedeniyle Ankara’da tedavi gören Onur Demirtaş Adana’ya döndü. Yapılacak kontrollerin ardından başarılı futbolcunun takımla çalışmalara başlayacağı açıklandı.

Yoğun antrenman programı ve hazırlık maçının ardından Teknik Direktör Kemal Kılıç oyuncularına 1 gün izin verdi.

BANK ASYA 1. LİG
BANK ASYA 1. LİG
İHA
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2009 Pazartesi 15:58:02
Güncelleme :16 Kasım 2009 Pazartesi 16:04:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?