1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Adana’ya bir bulvar daha

ADANA’YA BİR BULVAR DAHA

Seyhan Nehri’nin, Merkez Camii ile Eski Baraj arasında kalan bölümünde Büyükşehir Belediyesi Yol Müdürlüğü ekiplerince yürütülen yeni bulvar ve yürüyüş yolu açma çalışmaları hummalı şekilde devam ediyor.

Yıllardır ihmal edilen Galleria ile Seyhan Nehri arasındaki olumsuzlukların vatandaşları rahatsız ettiğini hatırlatan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, yeni açılan bulvar ve yürüyüş yolunun olumsuzlukları ortadan kaldıracağını söyledi.

Merkez Camii yanından başlayan bulvar ve yürüyüş yolunun Seyhan Nehri kıyısını takiben, Demirköprü ile Mustafa Kemal Paşa Köprüsü’nü alttan geçerek Eski Baraj önünden Fuzuli Caddesi’ne ulaşacağını kaydeden Aldırmaz, “Yeni açılan bu bulvar sayesinde atıl kalan Galleria canlanacak ve Merkez Park’ın ikinci önemli parçası olacak. Fuzuli Caddesi’nden baktığımızda nehir kenarını göremiyoruz. Oradaki mazılar ağaç gibi olmuş ve Galleria’yı gizlemiş. Ağaç gibi olan mazıların tamamı kaldırıldı. Galleria’nın da prestijli bir yapıya kavuşması için çevresinde de düzenlemeler yapıyoruz. Galleria’nın önünden gelerek Merkez Park’a dönen yol, Mevcut haliyle Migros’un önünden dolaşan bir yol gibi. Çalışmalar tamamlandığında araçların, Polis Karakolu ile Migros arasındaki iki akslı bulvar sayesinde Merkez Park’a ulaşması sağlanacak” şeklinde konuştu.

ADANA’YA BİR BULVAR DAHA
ADANA’YA BİR BULVAR DAHA
İHA
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2011 Perşembe 13:12:03
Güncelleme :3 Şubat 2011 Perşembe 14:34:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?