3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Adana'ya Sheraton Oteli

Adana'nın Yüreğir ilçesi, ünlü otel zincirlerinin gözdesi oldu.


Yüreğir Belediyesi'nin yeni binasına taşınmasıyla inşaatına hızla başlanan Sheraton Oteli'nin şantiyesinde incelemelerde bulunan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, "Bu yatırımların gerçekleşmesinde asıl lokomotif, Regülatör Köprü oldu.

Regülatör Köprü olmasaydı, İçgöl olmazdı. İçgöl olmasaydı Hilton ve Sheraton gibi dünyanın en lüks otellerini kimse Yüreğir'e yapmazdı. Yüreğir dünyanın en lüks otellerine sahip olurken, Adanamız bir kat daha güzelleşecek. Bu oteller sayesinde şehrimizin tanıtımı ile birlikte turizm ve ekonomik gelirlerimiz artacak. Tabii ki bu dev yatırımlar işsizliğe de çözüm olacak" dedi.


14 bin metrekarelik alan üzerine yapılacak olan Sheraton Oteli, aynı anda 7 ayrı ülkenin başbakanını ağırlayacak konfora sahip olacak. 15'i rezidans 232 odaya sahip otelde, iki ayrı kral dairesi yer alacak. Bin ve 600 kişilik iki ayrı balo salonunda davetlilerin ağırlanabileceği otelde 6 ayrı toplantı salonu da bulunacak. İki yıl sonra tamamlanması planlanan Sheraton Oteli'nde 3 restoran, birisi açık diğeri kapalı iki yüzme havuzu ve üstü yeşil alan olarak düzenlenecek 270 araçlık kapalı otopark olacak.

İha
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2008 Pazar 15:50:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
serkan IP: 193.255.143.xxx Tarih : 16.12.2008 13:48:05

yüreğir için güzel olur yüreğir yyatırım zinciri haline geliyor gün gittikçe