1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Adana'ya yakışmayan görüntü

Adana’da Altın Koza Film Festivali etkinliği kapsamında yerli ve yabancı konukların ağırlandığı bir ortamda, ana cadde ve sokaklarda toplanmayan çöpler, kentin imajına darbe vuruyor.

18. Altın Koza Film Festivali’nin tüm hızıyla devam ettiği, yerli ve yabancı konukların Adana’ya akın ettiği bir dönemde, Seyhan ilçesi mıntıkasındaki, cadde ve sokaklardaki çöp yığınları vatandaşların şikayetlerine neden oluyor.

Okulların açıldığı gün temizlik işleri görevlilerinin sanki “grev”deymiş gibi çöplerin ana cadde, bulvarlar ve meydanların yanısıra, ilçe sokaklarına yayıldığını ifade eden vatandaşlar, “Hem okullar açıldı, hem de Altın Koza Film Festivali başladı. Bulvar ve caddelerimizin en temiz olması gerektiği günlerde, Seyhan Belediyesi’nin görevini yerine getirmemesi nedeniyle pislik yuvası haline döndü.

Bu hem görsel kirliliğine neden oluyor, hem de pis koku yayılıyor. Büyükşehir Belediyesi Adana’nın tanıtımı için çırpınıyor, Seyhan Belediyesi, bunları görmezlikten geliyor. Yazıktır, günahtır. Seyhan Belediyesi Başkanı Azim Öztürk’ü görevini yapmaya davet ediyoruz” şeklinde konuştular.

iha
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2011 Salı 09:47:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?