5
Mayıs
2024
Pazar
ADANA

'Adana'yı umursuyorum'

Seyhan'da bulunan Cemal Gürsel Caddesi üzerinde açılan bir polikliniğin açılışını yapan Adana Milletvekili Recep Garip ısrarlar üzerine doktor önlüğü giyerek objektiflere poz verdi.
 
Dr. Musa Uğur ve Dr.Feray Gümüş’ün görev yaptığı polikliniğin ağırlıklı olarak sürücü adaylarına heyet raporu vermek üzere kurulduğu öğrenildi.
 
Sağlık kuruluşunun açılışını yapan Adana Milletvekili Garip, AKP iktidarındaki sağlık alanında yapılan atılımların devrim niteliğinde olduğunu belirtti. Özel sağlık kurumlarının önündeki yasal engellerin bir bir kaldırıldığını ve bu alanda yaşanan tıkanıklığın büyük ölçüde giderildiğini ifade eden Garip, halkın iktidara duyduğu güvenin artarak devam ettiğini bildirdi.
 
BİR SAATLİĞİNE DOKTOR OLDU
 
Bir soru üzerine, Adana halkı ile diyaloğunun hiçbir zaman kesilmediğine dikkat çeken Adana Milletvekili Recep Garip, “bazı arkadaşlarımız seçildiği günden kısa bir süre sonra evlerini başkente taşımaktadırlar. Bu da hoş olmamaktadır.” Şeklinde konuştu. Garip, Her hafta sonu Adana’ya geldiğini, bununla da yetinmeyerek özel toplantı ve brifinglerde tereddüt etmeden Çukurova’ya geldiğini ifade etti.
 
Sürücü adaylarına heyet raporu temin etmek üzere kurulduğu bildirilen sağlık kuruluşu ortaklarından Salih Bayramoğlu ve Mahmut Kaygusuz’un davetlilerle tek tek ilgilenmesi takdir topladı.
 
Kent Haber. com Adana ekibinin isteğini kırmayarak doktor önlüğü giyen Milletvekili Garip, çevrede toplanan kalabalıkla da bir süre ilgilendi. Balkonlardan seslenen Adana'lılara selam veren Garip'in sempatik tavrı ilgi ile izlendi.
 
 
 
 
Azmi Ertan - Kenthaber / Adana
Yayın Tarihi : 24 Mart 2005 Perşembe 09:44:08
Güncelleme :24 Mart 2005 Perşembe 11:40:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?