4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

ADASO'da başkan değişmedi

Adana Sanayi Odası (ADASO) Yönetim Kurulu Başkanlığı’na yeniden Ümit Özgümüş seçildi.

ADASO Hizmet Binası’nda yapılan seçim sonucunda; Ümit Özgümüş’ün başkanlığındaki yönetim kurulunda Necmi Özcanlı, Sadi Sürenkök, Ali Ercan Karakaya, Hüseyin Sayar, Süleyman Gerdan, Fırat Karlı, Kurtuluş Kaynak, Kamerhan Dıblan, Zeki Bengül ve Cengiz Özal yer aldı.

Disiplin Kurulu’na Erol Kavlak, Berkur Yıldar, Rafet Milli, Yusuf Oraz, Mustafa Tuyan ve Oğuz Selmanoğlu seçilirken, Civan Serintürk, Tuncay Kenanoğlu, Haluk Tıltay ve Hüseyin Sayar ise genel kurul delegesi oldu.

ADASO Başkanı Ümit Özgümüş, seçim sonuçlarının açıklanmasından sonra yaptığı açıklamada, “Seçim bugün bitmiştir. O liste, bu liste kalmamıştır. İşimize bakıyoruz. Bizim listemiz dışında seçilen arkadaşlarımız da tanıdığımız, bildiğimiz, sevdiğimiz değerli sanayici üyelerimizdir” dedi.

Seçim sürecinde yaşananların tamamının unutulmasını gelenek hale getirdiklerini ifade eden Özgümüş, “Bu defa da öyle yapacağız. 47 kişilik meclis, 11 kişilik yönetim kuruluyla Adana için, Adana sanayisinin gelişmesi, özellikle KOBİ’lerin gelişmesi için ortak projelerde, önümüzdeki dönemde de uyum içerisinde çalışacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2009 Perşembe 23:54:50
Güncelleme :30 Ocak 2009 Cuma 00:33:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?