4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

ADASO'da 'Kalite' zirvesi

Adana Sanayi Odası (ADASO) ve Çukurova Kalite Derneği işbirliğiyle düzenlenen seminerde, “Mükemmelliğe Doğru Kalite Yolculuğu” tartışıldı.

ADASO Toplantı Salonu’nda düzenlenen seminer, ÇDSO Oda Orkestrası konseri ile başladı. ADASO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sadi Sürenkök, kalitenin toplumdan topluma, zamandan zamana değişim gösterdiğine dikkat çekerek, kalite anlayışının mükemmelliği arama süreci olduğunu söyledi. Sürenkök, “İyi, mükemmelin düşmanıdır. Kalite arayışı sonsuza kadar sürecek” dedi.

Çukurova Kalite Derneği Başkanı Mehmet Altıok, derneğin mükemmele gitme yolunda sadece bir araç olduğunu belirterek, “Çukurova’da derneğimize büyük ihtiyaç var. Tanıtmak, çalışmalarımızı paylaşmak istiyoruz” diye konuştu.

Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası Flüt Sanatçısı Nevin Apaydın ise, orkestra ve çalışmalarıyla ilgili bilgi verirken, “Çok sesli müzik ile mükemmelliğe doğru kalite yolculuğu”nu anlattı.

Apaydın, “İş, meslek sahibi oluyoruz ama ruhumuzu geliştirmeyi unutuyoruz. Hayatımızın kalitesi ruhumuzun gelişmesidir” görüşünü savundu.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2009 Perşembe 13:35:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?