4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

ADASO'dan kampanyaya destek

Adana Sanayi Odası (ADASO), TOBB’un öncülüğünde TESK, TİSK, TÜRK-İŞ, HAK-İŞ, KAMU-SEN, TİM, TÜSİAD VE MÜSAİD tarafından oluşturulan “Üreten Türkiye Platformu”nun “Kriz Varsa Çare De Var” sloganıyla düzenlediği “Eve Kapanma Pazara Çık” kampanyasına tam destek verdi.

ADASO Başkanı Ümit Özgümüş, yaptığı açıklamada, ABD’den ve dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen verilerin krizin dibe vurduğunu ve artık çıkışın yavaş yavaş başladığını gösterdiğini belirtti. Özgümüş, “Ancak piyasanın tam olarak çalışması çok kısa sürede olmaz. Biriken stoklar var, onların eritilmesi gerekiyor. Bu nedenle Türkiye’deki krizin bitmesi ve yeni istihdam yaratılması için iç piyasanın canlandırılması gerekiyor. Bu da ÖTV, KDV indirimi, ucuzluk kampanyaları ve TOBB’un öncülüğünde topluma güven verecek, harekete geçirecek kampanyalarla olur” dedi.

Kampanyanın çok isabetli, doğru ve zamanında olduğunu belirten Özgümüş, “TOBB broşürler, afişler hazırladı, bunları çoğaltıp iş yerlerimize dağıtıyor, asıyor, desteğimizi veriyoruz. Bu dönem, herhangi bir ürüne ihtiyacı olanların alışveriş yapması için tam zamanı. Çarşıya çıkılarak alışveriş yapılmalı ki piyasa dönsün” diye konuştu.
(AB-E)

İHA
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2009 Pazar 11:10:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?