4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

ADD'den Cumhuriyet balosu

ADD'DEN CUMHURİYET BALOSU

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Adana Şubesi Başkanı Süleyman Özkan, iç ve dış şer güçleri ile her zaman, her yerde mücadele vermeye devam edeceklerini söyledi.

ADD Adana Şubesi’nin düzenlediği Cumhuriyet Balosu, Adana’daki Atatürkçüleri bir araya getirdi.

Seyhan Oteli Seyhan Balo Salonu’ndaki buluşmada bir konuşma yapan ADD Adana Şubesi Başkanı Süleyman Özkan, Mustafa Kemal Atatürk’ün, Türkiye Cumhuriyeti’nin yapısını Atatürkçü düşünce çimentosu ve betonu yaptığını belirterek, “Bu yapı öyle sağlam ki, onu yıkmaya ve parçalamaya çalışan iç ve dış şer güçleri, bunu başaramayacaklardır. Çünkü onu, yıkacak patlayıcı henüz icat edilmemiştir.O şer güçleri, Atatürk Cumhuriyeti’nin yapısından ancak küçük parçalar koparabilirler. Ana yapı olduğu gibi duracak ve sonsuza kadar yaşayacaktır. Ümitsizliğe kapılmaya hiç gerek yoktur. Bunu söylerken, bırakalım o şer güçlerini istediklerini yapsınlar demek istemiyorum. Onlarla her zaman, her yerde mücadele vermeye devam edeceğiz.”

Başkan Süleyman Özkan’ın konuşmasının ardından başlayan canlı müzik konuklara coşkulu anlar yaşattı. Duygu-Ferhat ikilisinin yiğitlik ve kahramanlık üzerine yapılmış parçaları okuduğu gecede piste çıkan konuklar dans etti, efe oyunları oynadı, halaylar çekti.

Cumhuriyet Balosu’na, Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, CHP Seyhan İlçe Başkanı Reşit Karakuş, CHP Çukurova İlçe Başkanı Ayhan Barut, CHP Yüreğir İlçe Başkanı Turgut Üstün, CHP Sarıçam İlçe Başkanı Öcal Özdemir, CHP Adana İl Sekreteri Tevfik Ongun, CHP Adana il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis ve il genel meclisinin bazı üyeleri, Adana Sanayi Odası Başkanı Ümit Özgümüş, bazı sivil toplum örgütlerinin başkan ve yöneticileri, CHP 22. Dönem Adana Milletvekili M. Ziya Yergök, Cumhuriyet Gazetesi Güney İlleri Bölge Temsilcisi Gazeteci-Yazar Çetin Yiğenoğlu, ÇYDD yönetici ve üyeleri ile Atatürkçü konuklar katıldı.

ADD'DEN CUMHURİYET BALOSU
ADD'DEN CUMHURİYET BALOSU
ADD'DEN CUMHURİYET BALOSU
ADD'DEN CUMHURİYET BALOSU
ADD'DEN CUMHURİYET BALOSU
İHA
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2009 Cuma 14:10:01
Güncelleme :6 Kasım 2009 Cuma 17:15:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?