4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Adil Gül'e Milli görev

Çukobirlikspor Halter Takımı Antrenörü Adil Gül Halter Milli Takımı'na davet edildi.

19-25 Mayıs tarihleri arasında Tayland'da düzenlenecek Dünya Yıldızlar Halter Şampiyonası için milli takımın Bolu kampındaki çalışmalarına katılan Gül, "Milli takıma davet onurunu daha önce de yaşadım. Dünya Şampiyonası için yeniden çağrılmam beni son derece mutlu kıldı. Milli takımımızın başarısı için elimden gelen çabayı harcayacağım ve bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim" dedi.

Yıldızlar kategorisinde ilk kez Dünya Şampiyonası düzenlendiğini, bunun için Erkek ve Yıldız Milli Takımlarımızın ayrı ayrı kamp çalışmalarını sürdürdüğünü kaydeden Gül, şunları söyledi:

"Yıldız Bayan Milli Takımı Konya'da, Yıldız Erkek Milli Takımı ise Bolu'da çalışmalarını sürdürüyor. Teknik heyetteki arkadaşlarımızla birlikte Yıldız Erkek Milli Takımı'nı çalıştırıyoruz. Erkek ve Bayan Yıldız Halter Milli Takımlarımız 2008 yılında elde ettikleri toplam 36 madalya ile Avrupa şampiyonu oldular. Yetenekli yıldız sporculara sahibiz. Amacımız, Dünya Şampiyonası'nda da başarılı olmak ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek. Bunun için çalışmalarımızı yoğun tempoda sürdürüyoruz. Dünya Şampiyonası için 17 Mayıs'ta Tayland'a hareket edeceğiz."

İHA
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2009 Cuma 18:08:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?