3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Adliyede keskin nişancı nöbeti

ADANA’nın Kozan İlçesi’ndeki aşk cinayetinin sanıkları adliyeye yoğun güvenlik önlemleri altında getirildi.

Hem öldürülen Kenan Aslan hem de zanlı Abdullah Öztürk’le nişanlı olduğu anlaşılan Ayşegül Karataş (25) ve diğer zanlıların adliyeye getirilişi sırasında tüm sokaklar kapatıldı.

Adliyeye giren herkes didik didik arandı. Zanlıların binaya alınmasının ardından ara sokaklarda araçların kontrollü geçişlerine izin verildi. Zanlıların arasında MHP sempatizanlarının ve öldürülen Aslan’ın Diyarbakırlı olması nedeniyle ilçede sıkı güvenlik önlemleri alınıyor. Bir ilköğretim okulunda görev yapan anasınıfı öğretmeni Ayşegül Karataş, Kozan’da çalışırken eski Milletvekili Musa Öztürk’ün yeğeni Abdullah Öztürk ile gönül ilişkisine girdi.

Karataş, 3 yıl arkadaşlık yaptığı oto kiralama şirketi sahibi, evli ve iki çocuk babası Kenan Aslan’ı (28) bu ilişki öncesi terk etti. Aşkından vazgeçmeyen Aslan, Karataş tarafından barışmak için çağrıldığı Kozan’da, geçen pazartesi günü dövülerek öldürüldü. Gözaltına alınan Karataş ve 9 kişinin sorguları sürüyor. Abdullah Öztürk ile kardeşi Harun Öztürk ise halen aranıyor.

DHA
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2008 Cuma 09:53:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?