1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

ADSİAD'dan Atış ve Kesmez'e ziyaret

ADSİAD'DAN VALİ ATIŞ VE EMNİYET MÜDÜRÜ KESMEZ'E ZİYARET

Adana Sanayici ve İşadamları Derneği (ADSİAD) Başkanı Süleyman Sönmez ve Yönetim Kurulu üyeleri, Adana Valisi İlhan Atış ve İl Emniyet Müdürü M. Salih Kesmez'i makamında ziyaret etti.

ADSİAD'ın hazırladığı "Kent Sorunları ve Çözüm Önerileri" başlıklı dosyasını Vali Atış ve Emniyet Müdürü Kesmez'e sunan ADSİAD Başkanı Sönmez, yeni yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıyla birlikte Adana ve Adanalı için samimi çalışmalar gerçekleştireceklerini belirtti.

ADSİAD'ın Adana için önemli bir sivil toplum örgütü olduğunu kaydeden Sönmez, laf değil, iş üreteceklerini, kent ekonomisinin yanısıra sosyal yaşama da katkı koymak için var güçleriyle çalışacaklarını vurguladı.

Adana Valisi İlhan Atış ve Emniyet Müdürü M.Salih Kesmez'in Adana için ayrı ayrı değerler olduğunu söyleyen Sönmez, ADSİAD'ın projelerinde, çalışmalarında ve çözüm önerilerinde Atış ve Kesmez'in de yer almasına özen göstereceklerini dile getirdi.

Adana Valisi İlhan Atış ise "Ben, Adana aşığıyım" diye başladığı konuşmasında kentin altyapısının tüm alanlarda gelişime müsait olduğunu belirtti. ADSİAD'ın yeni yönetimine başarılar dileyen Atış, Adanalılar'ın mütevazi ve onurlu bir yaşam sürmeye gayret gösterdiğine tanık olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Adana'ya daha çok yatırım gelmesi için Valilik, Emniyet Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere tüm odaların ve sivil toplum örgütlerinin eskisinden daha çok çaba sarfettiğini kaydeden Atış, "Birlikte hareket etmeliyiz, çok önemli bir süreçten geçiyoruz ve bu süreci Adana için en iyi şekilde tamamlamalıyız, bunun için de geç kalmamalıyız" diye konuştu.

Emniyet Müdürü M. Salih Kesmez ise Adana'da doğup büyümemesine rağmen göreve başladıktan sonra Adanalı olduğunu ve kenti çok sevdiğini söyledi. Kentte yaşayan her bireyin Adana'yı sahiplenmesinin kendilerinin de işini kolaylaştıracağını ifade eden Kesmez, sivil toplum örgütleriyle birlikte proje geliştirmeye özen gösterdiklerini belirtti. Kesmez, görev süresi içerisinde Emniyet Müdürü olarak yaptığı hizmetlerin kalıcı olmasını istediğini, kentten ayrıldıktan sonra bu hizmetlerle anılmak için uğraş verdiğini sözlerine ekledi.

Görüşmelerin ardından ADSİAD Başkanı Süleyman Sönmez, Adana Valisi İlhan Atış ve İl Emniyet Müdürü M. Salih Kesmez’e Adana’ya sundukları katkılardan ötürü teşekkür etti.

ADSİAD'DAN VALİ ATIŞ VE EMNİYET MÜDÜRÜ KESMEZ'E ZİYARET
ADSİAD'DAN VALİ ATIŞ VE EMNİYET MÜDÜRÜ KESMEZ'E ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2011 Salı 10:39:05
Güncelleme :1 Şubat 2011 Salı 12:09:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?