2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

AESOB terör saldırısını kınadı

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB), İstanbul Güngören'deki terör saldırısını kınadı.

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Barışık, yayınladığı mesajda, dün akşam meydana gelen terör saldırısında 15 vatandaşımızın hayatını kaybetmesi, 150'den fazla vatandaşımızın da yaralanmasından derin üzüntü duyduğunu belirtti. Barışık, acımasız terörün; kadın erkek, genç yaşlı ve çocuk ayırımı yapmadan insanlık dışı vahşet ve şiddet isteğini bir kez daha ortaya koyduğunu ifade etti.

Milletimize baş sağlığı dileyen Barışık, şöyle konuştu: "Masum insanlara yapılan bu alçakça saldırıyı gerçekleştirenleri şiddetle lanetliyorum. Esnaf ve vatandaşlarımızı birlik olmaya, teröre karşı dik durmaya davet ediyorum. Saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize baş sağlığı, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum."

Terörün kanlı yüzüne sığınarak ülkenin huzuruna ve birliğine zarar vermeyi amaçlayanların milletin ve devletin kararlılığı ve gücü karşısında çirkin emellerine hiçbir zaman ulaşamayacaklarını anlatan Barışık, mesajında şunları söyledi: "Bu saldırıyla, terörün acımasız yüzü bir kez daha ortaya çıkmıştır. Kaynağı, amacı, hedefi ne olursa olsun her türlü terör eylemlerini nefretle kınıyorum. Terörün amacı, ülkemizdeki toplumsal huzuru ve barışı bozmaktır. Ama bunu hiç kimse başaramayacaktır."

İHA
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2008 Pazartesi 11:17:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?