30
Nisan
2024
Salı
ADANA

AESOB'da bayramlaşma

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) ve Adana Şoförler Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, oda ve kooperatif başkanları ile kurum personeli, AESOB Eğitim ve Hizmet Binası'nda düzenlenen törenle bayramlaştı. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Tacidar Seyhan, İl Başkanı Serdar Seyhan ile Seyhan Belediyesi Eski Başkanı Yalçın Akyol'un da katıldığı Kurban Bayramı kutlama töreninde AESOB Başkan Vekili Selahattin Çırak ile Adana Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Vekili Kenan Yılmaz da yer aldılar. 

AESOB ve Adana Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kazım Barışık'ın Hac görevini ifa için Suudi Arabistan'da bulunduğunu belirten Başkan Vekili Çırak, buruk bir mutluluk yaşadıklarını ifade ederken, "Bu dini bayramlarımızın amacı kardeşliği, birlik ve beraberliği daha da pekiştirmektir. Geleneksel hale getirdiğimiz AESOB'taki bayramlaşma törenimize katılan tüm oda, kooperatif başkanları ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum"dedi. 

Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili Tacidar Seyhan da, sohbet sırasında esnafların sorunlarına değinirken, Hipermarketler Yasası'nın sağlıklı çıkması için, kamuoyu oluşturulması gerektiğini, bu konuda hertürlü desteği vereceklerini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2007 Cuma 14:55:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?