1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

AGİAD’a 63 yeni üye

AGİAD’A 63 YENİ ÜYE

Adana Genç İşadamları Derneği’ne (AGİAD) 63 yeni üye daha katıldı. Törende konuşan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, gençlere model oluşturdukları için AGİAD yöneticilerine teşekkür etti.

Hilton Otel’de düzenlenen ve Vali İlhan Atış’ın da katıldığı etkinlikte konuşan AGİAD Başkanı Ümit Onatça ile Adana Büyükşehir Belediyesi AGİADspor Kulübü Başkanı Mehmet Işıkay çalışmalarla ilgili bilgi verdiler.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da, AGİAD camiası ve yönetim kurulu üyeleriyle iftihar ettiğini söyledi. Adana’nın nüfusunun önemli ölçüde gençlerden oluştuğunu ifade eden Aldırmaz, “AGİAD yaptığı çalışmalarla gençlerimize model oluşturmakta, başarıdan başarıya koşmaktadır. Büyükşehir Belediyesi ile birlikte gençlerimize hizmet etmelerinden dolayı kendilerini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

Daha sonra Vali İlhan Atış, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, ADASO Başkanı Ümit Özgümüş, Süleyman Onatça, Vergi Dairesi Başkanı Serdar Aksoy ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi tarafından AGİAD’a katılan 63 yeni üyeye rozetleri takıldı.

AGİAD’A 63 YENİ ÜYE
AGİAD’A 63 YENİ ÜYE
İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2011 Cumartesi 10:28:00
Güncelleme :26 Şubat 2011 Cumartesi 22:24:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?